Ясен Илиев

Днес, 09.04.2017 г., искаме да изкажем искрени благодарности си към нашия приятел Yasen Iliev! Ясен дари 300 лв. (общо само за седмица станаха 620 лв.) за ремонта на Обсерваторията и е нашият първи голям дарител.

Ясен е амбициозен и високо образован млад човек, който работи в Европейския инвестиционен фонд. Занимава се с разработване и прилагане на финансови инструменти за улесняване на условията и намаляване на лихвите при получаване на кредити за развитие на стартиращи и развиващи се предприятия/фирми. Професионалната му дейност е дала възможност на хиляди предприемачи да реализират идеите и мечтите, което е довело и до откриването на нови работни места. Той е човек, който доказва и утвърждава България като страна-майка на талантливи и успешни хора, с които всички ние можем да се гордеем! Мотивация за дарението му е повече български деца и млади хора да имат улеснен достъп до науката и знанието.

Още веднъж искаме сърдечно да му благодарим за подкрепата (не само за Обсерваторията) и да му пожелаем здраве, щастие и успехи в професионалното поприще!

Ясен Илиев с румънския космонавт Думитру Прунариу

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *