Дегри Консултинг

Днес, 29.04.2017, искаме да изкажем огромната си благодарност към Генчо и Борис Димитрови от „Дегри Консултинг“ за подкрепата! С тяхната професионална юридическа помощ и дарение учредяваме Сдружение с нестопанска цел с обществена полза „Авиационно-Космически Форум“ – АКФ, което има за цел освен обновяване на научно-технически обекти като Обсерваторията, но и подкрепа на проекти свързани с авиацията, космоса и техниката като цяло.

Дегри Консултинг сами извършиха цялата юридическа подготовка по учредяването на АКФ, написаха устава на организацията, подготвиха всички необходими документи за регистрирането на организацията в СГС и поеха всички разходи за регистрацията!
Момчета, железни сте! Радваме се че хора като вас са ни приятели!

Дегри Консултинг ЕООД е консултантска организация, специализирала своята дейнос в три основни направления – правно обслужване, разработване и внедряване на системи за управление по стандарти на ISO и разработване и управление на проекти по международни програми за финансиране на бизнеса, публичния сектор и неправителствени организации.

Доказват, че са от тези, които искат да направят света по-добър. По този път заедно с тях вървят и техните клиенти и партньори. Сред тях те търсят себеподобни и намират приятели както намериха и АКФ!

Дегри Консултинг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *